living silica david wolfeDavid Wolfe advies over Orgono Living Silica 
zie ook zijn websites:
The best day ever en Longevity

Orgono Living Silica is een organisch voedingssupplement speciaal samengesteld voor een optimale absorptie - de mate waarin een voedingsstof door de cellen in het lichaam kan worden opgenomen. Geen andere colloïdaal siliciumdioxide, kiezelzuur of plantenextract gebaseerde silica supplementen op de markt bieden een hogere biologische beschikbaarheid dan Orgono Living Silica.

Dit supplement is de perfecte non-colloïdale oplossing: het is een heldere, geurloos, niet-kristalliserende vloeistof zonder nasmaak en geen bijwerkingen, zelfs na enkele jaren van gebruik.

Het menselijk lichaam heeft goede voeding op een dagelijkse basis nodig om te vernieuwen, herstellen en verjongen. Onderzoeken hebben aangetoond dat veel mensen lijden aan een voedingstekort van silica. Verschillende studies hebben silica onderzocht op zijn vermogen om de grondstoffen die het lichaam nodig heeft om gezond kraakbeen, ondersteuning van gewrichtsbescherming en onderhoud te bevorderen. De studie heeft uitgewezen dat silica essentieel is voor deze processen naast het leveren andere gezondheidsvoordelen. Silica kan nuttig zijn voor iedereen - atleten, vrouwen, mannen, herstellenden, ouderen, etc.

Orgono Living Silica wordt aanbevolen voor:
- Behoud van soepele gewrichten
- Het ondersteunen van gewrichten
- Het beschermen van het kraakbeen
- Goede werking op het gebied van calcium assimilatie
- Het verminderen van zwelling
- Versterking en bescherming van de plasticitijd van weefsel 
- Verbetering van de elasticiteit van de huid, evenals de sterkte en glans van haar en nagels
- Ondersteunen van de productie van collageen voor een gezonde, jeugdige huid
- Afnemende demineralisatie

En overgenomen van David Wolfe’s Longevity Now Programma: Orgono Living Liquid Silica - Een unieke vorm van zeer goed opneembare organische silica afgeleid van bronwater. De ondersteunende kwaliteiten worden al meer dan 20 jaar in de hele wereld gebruikt om de gezondheid van de huid te herstellen en voor de verhoging van energie en kracht, herstellen van de veerkracht van het bindweefsel, verlichten artritis pijn, remineraliseren van de botten, het maakt de cellen meer alkalisch, en het verbetert de mentale helderheid. 
Orgono Living Silica komt in de vorm van geïoniseerd vloeibaar silica water en vertoont een absorptie niveau van ongeveer 70%. Het vertegenwoordigt het ideale niveau voor opname in de spijsvertering en heeft geen risico voor de nieren. Het belangrijkste ingrediënt van Orgono is de vijfde generatie, organische-type silicium, monomethyl-silaan-triol, CH3 (Si OH) 3, een van de beste silicium vervoerders en potentiators van andere moleculen. Orgono Living Silica Vloeistof kan ook met succes worden gecombineerd met andere producten met inbegrip van mariene fytoplankton, en alchemistische Spagirycs (kruiden alcohol extracten).