orgono living silicaOrgono Living Silica - G5 Silicium 

Silicium G5 Siliplant is een aanvulling van biologisch organische silica voor het lichaam. Silica is een essentieel element voor de mens, wat betekent dat het onmisbaar is voor het lichaam. Silicium G5 Siliplant herstructureert en helpt bij het handhaven van een gezonde stofwisseling in het algemeen. Het vertoont geen bijwerkingen. Veel mensen lijden aan voedingstekorten van silica, daardoor is extra silica is zeer belangrijk. De nieuwe G5 is over het algemeen gunstig voor de gezondheid van ieder mens maar essentieel voor mensen met gewrichtsproblemen, of die lijden aan vermoeidheid of ouderen. De natuurlijke toevoer van organisch silicium neemt af bij volwassenheid en ouderen, 

Lees meer over Silica
Lees wat David Wolfe over silica zegt.

aloe vera silicaOrgono Aloë Vera - G7 Silicium 

De nieuwe G7 Silicium Aloë combineert de voordelen van Aloë Vera en Organisch Silicium in een enkel product. Dit product helpt te ontgiften, het reinigen van de lever en het verbeteren van onze spijsvertering. Het verwijdert zware metalen opgehoopt in het organisme.
Geschat wordt dat de concentratie van zware metalen in ons lichaam tussen 400 en 700 keer meer dan in het voorgaande halve eeuw. Deze metalen worden verzameld in vet en bot en zijn zeer schadelijk en schadelijk.
Een dagelijkse dosis van Silicium G7 Aloe versterkt de afweer van het lichaam en het beschermt ons tegen schadelijke stoffen en infecties. Ons bloed en onze gezondheid profiteren in het algemeen sterk van de gecombineerde werking van organische silica en de eigenschappen van aloë vera.


Lees meer over Aloë Vera
Lees wat David Wolfe over Aloë Vera zegt.


aloe vera silicaOrgono Sports Recovery - LLRG5 Sport Care

Voedingssupplement voor sporters. Binnen de wereld van de sport worden spieren, pezen en gewrichten onderworpen aan forse belasting, soms zelfs zeer agressief met traumatische gevolgen, organisch silicium met glycine beschermt en laat gewrichten herstellen na inspanning, trauma en overbelasting. De combinatie van silicum en glycerine zorgt voor smering en hergroei van gestresst kraakbeen. Orgono Living Silica is een erg belangrijk lactaatdrempel voor anaerobe training en maakt gebruik van de Glycine om de cellen te beschermen en zorgt mede daardoor voor zuurstof in het bloed.


Lees meer over Sport Care
aloe vera silicaG5 Silica gel

De Organische silica gel is voor extern gebruik. Deze gel is de ideale aanvulling op de vloeibare Silicium G5 het wordt aanbevolen om ze samen te gebruiken.

De Silicium G5 gel dringt gemakkelijk in de weefsels en helpt bij de regeneratie van kraakbeen en houdt de gewrichten soepel. Het is ook effectief voor tendinitis en andere sportblessures. Het is speciaal ontworpen voor mensen met huidproblemen, de silica gel stimuleert celregeneratie en stimuleert de synthese van collageen en elastene. Het kan direct worden gebruikt op spataderen en cellulitis. De gel is hypoallergeen en wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten, osteopaten en dermatologen, en door schoonheidsspecialisten in vele opzichten. Wij raden het gebruik van Silicium G5 Gel in combinatie met het drinken van een regelmatige dosering van Silicium G5 organische silica.

Lees meer over G5 Silicaaloe vera silicaG7 Light Legs

Natuurlijke en effectieve hulp voor vermoeide en pijnlijke benen. Ons nieuwe product G7 Lichte Benen biedt onmiddellijke gemak voor pijnlijke en vermoeide benen, bijvoorbeeld door te lang staan, van een slechte bloedsomloop, te zwaar gewicht, warm weer, enz. Het vervangt dat zwaar overbelaste gevoel met een gevoel van opluchting en frisheid. G7 Lichte Benen hydrateert, voedt en verzacht de huid, en is ook effectief in het tegengaan van cellulitis en de 'sinaasappelhuid' effect. De G7 Light Legs formule is volledig samengesteld uit natuurlijke ingrediënten met actieve principes.

Lees meer over G7 Light Legs

aloe vera silicaSilica Wild Rose Creme

Een heerlijke rijke hydraterende crème. Een rijke creme die geconcentreerde voeding voor de huid biedt, die de huidcellen hydrateert en de stevigheid verbetert van het gezicht en de hals.

Silicium Wild Rose creme bestrijdt de symptomen van vermoeide huid, waardoor het weer soepel aanvoeld. Vanaf de eerste toepassing zal je merken hoe veel beter je huid ziet er, de creme vermindert expressie lijnen en geeft uw teint een zijdezacht gevoel. Silicium Wild Rose is een ideale basis voor make-up.

Lees meer over Silica Wild Rose creme