Aloe Vera SilicaDavid Wolfe advies over Orgono Aloë Vera - G7 Silicium 
zie ook zijn websites:
The best day ever en Longevity

G7 Silicium Aloë combineert de voordelen van Aloë Vera en Organisch Silicium in een enkel product. Dit product helpt te ontgiften, reinigen van de lever, en het verbeteren van onze spijsvertering. Door zijn chelerende functie verwijdert het zware metalen die opgehoopt zijn in ons organisme.

Geschat wordt dat de concentratie van zware metalen in ons lichaam tussen 400 en 700 keer meer is dan in de voorgaande halve eeuw. Deze metalen worden verzameld in vet en bot en kunnen niet door het lichaam zelf worden uitgescheiden waardoor ze permanent aanwezig zijn en deze zich stapelen in het lichaam. Ze zijn zeer schadelijk voor de gezonde cellen van ons lichaam.

Aloë Vera bevat germanium, is een sporenelement met vele voordelen voor de gezondheid. Germanium stimuleert de cellulaire zuivering en regenereert celfuncties. Germanium is water oplosbaar en derhalve gemakkelijk door het lichaam op te nemen. De overmaat wordt uitgestoten via de urine en draagt zware metalen mee uit ons lichaam.

Aloë Vera is ook een uitstekend reinigingsmiddel dat helpt bij de zuivering van het bloed. Zijn hoge choline gehalte helpt bij de behandeling van leverziekten. Het voorkomt vetophoping in de lever, waardoor problemen veroorzaakt door leververvetting vermeden worden. Dit reinigingsproces helpt bij het elimineren van veel giftige stoffen, waardoor een grondige reiniging van de lever plaatsvind. Choline is nuttig bij het voorkomen van leverziekten zoals cirrose, kanker en lever degeneratie die veroorzaakt wordt door giftige stoffen.

Organisch silicium verbetert de leverfunctie en helpt bij het afvoeren van gifstoffen in het algemeen (bijvoorbeeld, een hoog niveau van alcohol in het bloed wordt snel geëlimineerd door de lever).

Silicium heeft een beschermende rol in ons lichaam tegen zware metalen. Meer specifiek, silicium aluminium voorkomt absorptie door het spijsverteringsstelsel en beschermd tegen de nadelige effecten die veroorzaakt worden door aluminium in ons organisme. Silicium concentratie in de nieren helpt bij de aluminium eliminatie dus voorkomt ophoping in het organisme.

Aluminium en andere zware metalen, heeft negatieve gevolgen voor de gezondheid en is een veroorzaker van psychische stoornissen, vooral Alzheimer. Door de toegenomen milieuvervuiling is aluminium aanwezig in ons voedsel en water. Het siliciumgehalte in ons lichaam moet in de juiste verhouding aanwezig zijn met de aanwezige hoeveelheid aluminium, hoe hoger het siliciumgehalte hoe lager de aluminiumconcentratie is.

Een regelmatige inname van Silicium G7 helpt het lichaam de afweer te verhogen en dus te beschermen tegen externe agressies, ziekteverwekkers en vervuilende stoffen. Ons bloed en onze algemene gezondheid worden verbeterd door de werking van zowel organische silicium als de aloë vera.

Wat maakt Orgono Living Silica anders dan anderen op de markt?
Orgono silica is de enige echte organische, levende silica op de markt. Dit is belangrijk omdat onze lichamen alleen dat kunnen verwerken en benutten wat gebaseerd is op organische mineralen. Anorganische mineralen zijn moeilijker op te nemen en verwerken door het lichaam. Het hoofdbestanddeel is Orgono vijfde generatie organische type silica, monomethylsilanetriol, CH3 (Si OH) 3, een van de beste silica drager en een molecuul veranderaar.

Kunnen we genoeg silica halen uit voeding?
Als je kijkt door het onderzoek dat is gepubliceerd op dit gebied dan blijkt dit niet zo te zijn. Veel artikelen vermelden dat ons voedsel gedemineraliseerd is en in het algemeen silica specifiek echter lijkt ontbreken. Dit wil niet zeggen dat bepaalde voedingsmiddelen geen silica bevatten, zoals paprika, kaf van zaden,  bamboe en heermoes, maar als je kijkt naar de hoeveelheid silica in deze specifieke voedingsmiddelen, vindt u het niet heel veel meer in Mensen met een silica tekort vertonen een verbetering na het nemen Orgono Aloe Vera.

Hoe Silica werkt in het lichaam?
Silica is een van de belangrijkste elementen in het bindweefsel van het gehele lichaam. Het versterkt het bindweefsel en verbetert de gewrichts- en botproblemen. In de hersenen neemt silicium een belangrijke plaats in omdat door de werking van silica de stapeling van aluminium in de hersenen kan voorkomen. Naarmate meer en meer gevallen van aluminium toxiciteit aan het licht komen zal het verband met suppletie met silica duidelijk worden.
Orgono Living Silica zorgt verhoogt je kracht en energie, het zorgt voor meer soepelheid van je bindweefsel en het maakt je cellen mee alkalisch.
De inname van Orgono Living Silica verhoogt het silica niveau in je lichaam waardoor de kwaliteit van je huid, haar en nagels toeneemt.

Hoe moet ik dit innemen?
Twee eetlepels (2 Tbps), 3 maal per dag, 10 minuten voor een maaltijd. Het beste is om het gedurende 1 minuut in je mond te houden voor het doorslikken. Het kan met andere geneesmiddelen en voedingssupplementen worden ingenomen, maar het is voor de werking beter om voor en na inname 1 uur tijd te laten. Er kan een lichte tinteling worden ervaren in de mond. Dit is volledig natuurlijk en teken dat Orgono Living Silica het zenuwstelsel prikkelt.